TRETMANI LJEPOTE

HIJALURONSKA KISELINA - FILERI

Kod nas su, osim zdravlja zubi i lijepog osmijeha,u ponudi i posebni tretmani ljepote usmjereni mladolikom izgledu i uljepšavanju lica. Naši se tretmani fokusiraju na upotrebu filera koji se pod okriljem najmodernijeg pristupa upotrebljavaju kod različitih tretmana. HIJALURONSKA KISELINA se koristi za injekcijsku terapiju već dugi niz godina te je kompatibilna s ljudskim tkivom i može se direktno aplicirati provjerenim putem. Terapije hijaluronskom kiselinom koristimo za korekciju bora, oblikovanje i konturu lica te pomlađivanje suhe kože lica.

IZBJELJIVANJE ZUBI

Jedna od najnovijih grana na području stomatologije bavi se izbjeljivanjem zubi. Različite su vrste pristupa, naravno, ovisno o situaciji. Uređaj Beyond izbjeljuje zube tako da njegovo plavo svjetlo visokog intenziteta aktivira specijalan gel za izbjeljivanje nanesen na caklinu zuba. Cjelokupan tretman izvodi se tijekom jednog posjeta. Tri intervala od 8 minuta dovoljna su za izbjeljivanje zubi obje čeljusti. Alternativna metoda podrazumijeva nanošenje gela na zube pomoću udlage. Za željene rezultate potrebno je od 7 do 10 dana.

ZUBNI NAKIT

Za još blistaviji i čarobniji osmijeh na prednje zube može se aplicirati cirkon (nakit). Jednostavnim i brzim postupkom bez oštećivanja cakline nakit se nanosi na zub. Njegovo odstranjivanje jednako je lagano i brzo te ne ostavlja nikakve tragove na zubu. Estetskim plombama moguće je uljepšati prednje zube bez brušenja. Moderni materijali dopuštaju nam i dobivanje visokog estetskog učinka korištenjem cijelog spektra boja.